Assalamualaikum and Hi to all my beloved stalkers (x Eh semalam aku tak update blog, sebab nye time aku nak update blog elektrik rumah aku takde. Then, time elektrik tu dah ada, aku dah takde ideas nk type apa walaupun sepatah perkataan D: Naahh harini kan kan, macam-2 perasaan ada doe. Mostly laughing laa. Omg omg, aku gelak memang tak ingat dunia harini. Walaupun demam, tak beransur pulih. Acah-2 dah okey la (; Harini aku pergi sekolah la kot. 

Tenene, aku pergi sekolah pun sebab ada HARI KOKURIKULUM. Aku dapat sijil mesti la kena pergi kan. Haha, mcm dapat Ipad jee -.- Eh tapi tak rugi doe aku datang sekolah. Sekolah bagi ICE-CREAM PERCUMA !




 Tapi bukan la macam ICE CREAM dekat atas ni, :< ICE CREAM murah tak murah laa. Haha, eh tapi sedap okay. Habis licin aku makan walaupun batuk. Hihi.  Kalau dapat free ICE CREAM macam dekat atas ni haa pasti sampai menjilat kaki. Haha XD Okay lepas, acara penyampaian hadiah dan sijil semua habis masuk class. Damn bored -.- Even masuk class membe aku. Lepas habis waktu persekolahan dalam pukul 12.50 aku, ZATY dgn NADRAH tumpang MUHRIZA pergi KLANG. Pergi KLANG bukan pergi ngedate tapi pergi 




Pergi sana buat apa? Okay aku teman dorg study group and at the same time zaty nak ajar embek math. Aha, dorg study la, aku dgn liyin bosan gila tengok dorg study. Tp bnyk gelak dari study. Percaya tak? Enjoy gila kalau belajar cm gitu. Haha, takde laa stress-2 ni. :)  Dah lepak, gelak, and and study balik la kan apa lagi? Tak kan nak tidur KFC tu pulak kan? XD Time otw nak pergi prebet borak-2 dgn SAM. Haaa, sumpah kelakar gila kan dia tu. Haha. Dalam pukul 5 mcm tu aku sampai la ke SYURGA ku. Penat gilaa, tapi enjoy :D Thanks to all my friends making my life today more happiness before than that (: Aku rasa celoteh aku sampai disini sahaja laa. Terima kasih kerana sudi membacanye. Assalamualaikumm, callobeteh

                                                                                                                  Ekinn XOXO